søndag den 20. marts 2011

Til veninden

Skulle til fødselsdag hos en veninde igår. Jeg havde ikke penge til at købe hende en "rigtig" gave, så istedet besluttede jeg mig for at lave noget personligt til hende istedet.

Jeg har lavet denne æske, og indeni er der så en masse tags med forskellige "titler" på, som; Kultur, Kun for sjov, Tillykke med den nye lejlighed, Geografi mv.
På bagsiden af hver tag har jeg så skrevet noget a la; hjælp til at flytte, hvælp til at pakke ting ned/ud, skovtur, en hjemmebif-aften, foto-model for en dag, og videre i den stil.
For hver gang en tag bliver brugt, skal vi så have taget en masse billeder og skrevet ned, hvad vi foretog os, hvordan, hvorfor og lign. Og finder vi nogle sjove ting, så kan disse ting puttes ned i denne æske. Om et år kan vi så tage alle billederne, alle de sjove finurlige ting, og sætte dem sammen i en bog. Sådan lidt; Et år i mit/dit liv-agtigt.

Hun blev rigtig glad for det, så jeg håber at idéen også kan udføres i praksis, og det ikke bliver glemt hen ad vejen.
Der er også en del to til hendes gave, men det er jeg ikke færdig med endnu, så det varer lige lidt inden hun kan få det, og jeg kan vise det her... :-)

Jeg har selv lavet æske fra scratch - med lidt hjælp fra Charlotte Ravn (bunden af æske er hendes picnic-kurv).
Beklædt med æblegrønt designark i siderne fra Panduro, låget har fået papir fra Bilka.
Blomsterne er hjemmegjorte, bladene og sommerfuglen er fra gemmerne, og taggen er også hjemmegjort.

Fronten af æsken.
Låget kan vippes op lidt i stil med et smykkeskrin.
Som sagt er bunden fra Charlotte Ravn - det kan ses her; http://ravndesign.blogspot.com/2011/02/picnickurv-til-valentine-dt-panduro.html
Låget har jeg selv kreeret, og lægger da lige en lille tut op en af de næste par dage, hvis nogen skulle være interesseret.... :-)
Tak fordi I kiggede med....

6 kommentarer:

 1. hvor er den bare sød og den sommerfugl er jeg helt vild med

  SvarSlet
 2. Super fin idé. Jeg ser frem til den tut :)

  SvarSlet
 3. Hvor den sød, jeg forstår godt din veninde blev glad, sommerfuglen har jeg i hvidt, har du evt. farvet den? v.h. morkaren.

  SvarSlet
 4. Takker for de pæne ord... :-)

  Morkaren: Nej, jeg har ikke farvet den. Det var noget, som de solgte i Fakta for lang tid siden, og købte stort ind af dem. Både i lyserød, hvid, gul, blå og brun, da jeg tænkte, jeg sikkert kunne få brug for dem en dag... :-)

  SvarSlet
 5. Den er rigtig fin. Skøn og smuk og en rigtig god ide til andre scrapper. Og så er det jo altid rigtig dejligt, med en meget personlig gave som denne *ss*

  Mange hilsener fra Alperoser

  SvarSlet
 6. Rigtig sød gave, jeg er sikker på at den bringer glæde ;-)

  SvarSlet