tirsdag den 15. marts 2011

Dåseskjul

Ja, så blev jeg endelig færdig sent i aftes med mit dåse-projekt. Det blev ikke helt, som jeg ville have det, men det er ok.
Dåserne havde jeg for længe siden beklædt med blomsterpapiret, og så var de blevet brugt til opbevaring af blyanter, tusser, mv. Men efter jeg fik noget nyt at opbevare dem i, så havde jeg de tre dåser tilovers (der er en stor, en mellem og en lille). Ville ikke smide dem ud, for de kunne da sikkert bruges til noget andet.

Har lige lavet om i mit soveværelse, og farveskalaen derinde er sort og hvid, og så kom idéen, at jeg da kune pynte dem noget mere, og så have dem stående derinde - perfekt.
Overvejde om der skulle noget mørkt på den nederste del af dem, men det gad jeg ikke til.
Så klippede et bælte i sort karton, et mindre bælte i sølvgrå bøglepap, og så lavede jeg en hulens masse papir/karton blomster og satte på.


Den mellemste dåse.

Den mellemste dåse.

Den mindste dåse.
Ved ike om det kan ses, men på den store sorte blomst har jeg givet kanterne lidt farve med en hvid farveblyant (havde ikke noget hvid sværte) for at give lidt effekt.


Alle tre dåser samlet på hylden over min seng.
Igen, så blev resultatet ikke det bedste, men det kan gå an. Hovedsagen er, at jeg nu har lidt hjemmegjort pynt i mit soveværelse, der passer i farveskalaen... :-)
Tak fordi I kiggede med...5 kommentarer:

 1. Hvor er de bare smukke!!!
  Liiiige min stil.. hvor er de bare godt lavet..

  SvarSlet
 2. De er meget, meget smukke , og mega godt lavet.
  Dem kan du altså godt være tilfredse med :o)

  SvarSlet
 3. Hvor de fine, en rigtig god ide, man kan altid bruge nogle dåser til en masse krims krams, og når de så også er smukke og fine som dine, så pynter de jo også op.

  SvarSlet
 4. Rigtig god ide!

  Vildt lækre blomster, og jeg kan faktisk rigtig godt li' at det "bare" er sort hvid.

  SvarSlet
 5. 1000 mange tak for jeres kommentarer - det varmer... :-)

  SvarSlet