tirsdag den 15. juni 2010

Bryllup, del 2

Anden del af det, jeg har fået bestilling for. Hun skulle også lige bruge et studenterkort, så jeg har liftet en skabelon fra scrapper.dk (Donnas kort/skabeloner), da jeg synes disse er super fede.
Endnu et kort til det kommende brudepar.
Jeg har liftet fra en anden blog (http://scrapaholicdk.blogspot.com/2010/02/endnu-kmpe-udfordring.html), da jeg bare var helt vild med hendes flotte design.

Har glemt at tage billeder, men når man åbner kortet, så foldes det ud, så det minder lidt om et kors. Det er lavet efter en tut, som Bertram har været så venlig at kreere, og den kan ses her (scroll lidt ned): http://kreativebertram.blogspot.com/


Det var så alt for nu, men vender frygtelig tilbage senere på ugen, da jeg stadig mangler to projekter til samme kunde, og disse har deadline fredag.
Tak fordi du kiggede med.... c",)

6 kommentarer:

 1. Takker mange gange. Har for øvrigt glemt en credit til dig, da kortet med brudeparret er lavet efter din tut. Men tager et billede af det, når det er åbent, og så skal jeg nok huske dig..c",)

  SvarSlet
 2. hvor er det bare flot...!!!

  SvarSlet
 3. Takker mange gange - gør mit yderste i hvert fald... c",)

  SvarSlet
 4. Nej,det er jo mit kort du har liftet :)
  Jeg er vildt beæret over at du syntes så godt om kortet :)
  Det er blevet vildt flot :)

  SvarSlet
 5. Takker mange gange Dorthe. Ja, jeg synes virkelig det er et fedt kort. Virkelig virkelig super duper fedt kort, som man ik ser særlig tit. Desværre er det ikke så tit, jeg laver noget, der er beregnet til bryllup, så da jeg fik chancen vidste jeg lige, at det var det jeg skulle... Men tog noget tid, må jeg sige... c",)

  SvarSlet