søndag den 16. august 2009

Lige lidt nye ting

Motiv fra Shabby Chic Papirskatter - igen! Blomster, knapper og papir fra Panduro, bånd fra Søstrene Grene, net fra Fakta og i baggrunden stempel fra Kvickly.
Motiv fra Shabby Chic Papirskatter endnu en gang, karton fra restekassen, net fra Fakta, bord fra Panduro som jeg selv har farvelagt - noderne har jeg selv klippet ud.


En stor morgenmadsæske beklædt med karton og så har det fået en gang lak. Blomster og knapper fra Panduro, bånd fra Søstrene Grene, karton som ginen er lavet af (selve kortet) og den grønne swirl er også fra Panduro, bølgepap fra restekassen, bort fra Kvickly, net fra Fakta, chipboardbogstaver der har fået en gang grøn farve, og små udklædningsdukke-kjoler købt i Den Gamle By i Århus. Det store grønne blad i nederste højre hjørne er fra noget pynt på en gave fra Inspiration tror jeg.


Ble-kage til at vennepar, der lige har fået en pige. Masser af bleer fra Kvickly, bånd fra Panduro, og så er den pyntet med en masse ting, forældre + barn kan få glæde af: sutter, vaskeklude, sokker mm. Købte nogle hjerter af pap i Kvickly som har fået en sticker på - de sidder løst så kan tages af og bruges til fx en uro. Hele kagen er sat fast på to store stykker pap som er beklædt med gavepapir. Da pigen skulle have to navne og det ikke kunne nå at stå på selv kagen, klippede/skar jeg bogstaverne i karton og limede dem fast på små stykker pap udskåret fra en æske, der har været bleer i. Disse fik også en gang lak, og er sat løst på selve pladen, og så kan forældrene bruge dem til fx navneskilt på dørern til værelset eller hvad de nu har lyst til. Bemærk lige den søde lille stork på toppen af kagen - den er jeg selv helt vild med, og den er købt i Kvickly (pakke med 2) for 15 kr.2 kommentarer:

  1. Det er nogle flotte kort du har lavet. Kan især godt lide det første... Flotte farver:-) Blekagen er også rigtig flot. Den skal de nok blive glade for;-)

    SvarSlet
  2. 1000 mange tak.. Er oz selv blevet helt godt tilfreds..c",)

    SvarSlet