lørdag den 19. juni 2010

Jeg skal til fødselsdag

Jeg skal til fødselsdag hos en veninde idag, med det er lidt småt med pengene, så har ikke råd til en "rigtig" gave. Men synes også det er lidt fesent at komme tomhændet, så fandt på den lille ting. Altså det vil sige, at jeg har ikke selv fundet på den. Det er nemlig en stationary box lavet efter denne tut; http://danniesdesigns.typepad.com/my_weblog/2008/09/stationery-box.html.

Dog er der et men. Min box kan ikke åbnes, for må have lavet noget forkert et sted, da den var meget skæv i kanterne, da jeg var færdig. Så en hurtig redning, og jeg limede siderne fast, og nu skal man bare tage tingene op af kassen.

Indholdet i kassen er; 4 store kort i str 10 x 14, 4 tags, 2 stk 3" x 3" kort (har lavet en tut på disse som kan ses i et andet indlæg), og en card portfolio (har også lavet en tut på den) hvor det er meningen, at hun kan sætte sider i med adresser. Hun er nemlig flyttet til Herning, og da jeg godt kan lide at modetage postbreve, så var dette en god måde at få hende i gang med brevskrivningen, synes jeg.. c",)


Boxen som den ser ud fra fronten. Selve boxen er lavet af alm karton i farve vanilla/vanilje, og derefter er der sat designstykker på fra en cardstock fra DCWV, der hedder La Cremé matstack, som er købt for længe siden i Panduro, men jeg har aldrig brugt den før nu. Bånd fra restekassen.

Card portfolio´en. Lavet halvt efter en tut fra Chic ´n Scratch og halvt efter, hvad jeg selv synes skulle gøres.
Min version kan ses i et andet indlæg.
Hele serien i boxen er lavet i alm karton af farve vanilla / vanilje og sort, og beklædt med designstykker fra La Cremé matstack.
Som den ser ud inden i (ved det er lidt svært at se, pga det er sort karton).


De tags, jeg har lavet. Her er der også brugt et stempel, og lidt bling købt hos MultiScrap her i Odense.


Mine 3" x 3" kort. Jeg fandt en sød video på youtube fra Chick ´n Scratch, som jeg bare måtte prøve. Dog ejer jeg ingen kuverter i 3" x 3", så jeg måtte selv kreere en, og det kan ses i et andet indlæg. Videoen fra youtube kan ses her; http://www.youtube.com/watch?v=lWn_PEiVMGA&feature=channel
De 4 kort, der er i boxen. Min veninde elsker det simple og elegante, så har jeg prøvet have in mente, da jeg lavede kortene, og synes det er gået meget godt.
Har her også brugt et stempel fra Panduro.


Kortene enkeltvis.


Jeg er selv ret godt tilfreds med resultatet. Den bliver pakket fint ind i cellofan, og håber, at hun vil sætte pris på den, og ikke være ked af, jeg ikke kommer med en rigtig gave. c",)

4 kommentarer:

 1. Altså hvis jeg var din veninde, så ville jeg i hvert fald sætte meget stor pris på din gave! :)..det er virkeligt smukt og meget meget elegant og gennemført.

  SvarSlet
 2. Uha rødmer helt. 1000 tak for rosen... c",)

  SvarSlet
 3. Det er en rigtig flot gave. Tænk hvis hun skulle ud og købe samme antal kort i en lækker box, så skulle hun betale en formue. Jeg synes bestemt ikke den er fesen..
  Hvad sagde hun til den?
  Hilsen
  Solveig

  SvarSlet
 4. Hun blev rigtig rigtig glad for den, og de andre gæster blev lidt misundelige.. c",)
  Så må sige, jeg ramte rigtigt...

  SvarSlet