tirsdag den 29. juni 2010

Barnedåbsgaver

Vi skal til barnedåb på søndag, og kæresten og jeg, skal begge stå faddere til den lille pige. Det glæder vi os meget til, og jeg ville gerne lave noget specielt til Gry, som hun skal hedde.

Fandt inspiration på en anden blog, og lavede denne lille vogn. Deri vil jeg lægge gaven og et tillykke-kort (regner med vi bare skal give et gavekort, for moderen til den lille pige, arbejder i en forretning, hvor hun kan få både tøj og legetøj til billige penge), og sådan noget som smykker, synes jeg, er forbeholdt familien.
Derefter skal den pakkes ind i cellofan, og så skal den gives væk sammen med en buket blomster. Håber de bliver glade for den.

Den er lavet af rester hele vejen igennem.
Startede med ganske alm hvidt karton, og beklædte derefter med det lyserøde samt mønsterpapiret. Skoene er lavet efter en skabelon i en Dorthe Blom bog, og har fået en brad i siden.
En lille bling med en bamse, pyntede pænt der i midten, og blomsterne er nogle, som var en del af en større buket, og de har stået i en vandkande, som min datter fik fra mine kollegaer, da hun blev født. Buketten gik i stykker, og kunne ligeså godt bruge blomsterne til noget fornuftigt.
Sommerfuglen er købt i Fakta for lææææænge siden.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar