lørdag den 1. maj 2010

Et par travle dage...

Min veninde har 1-års bryllupsdag imorgen den 2 maj, og jeg serverede ved hendes bryllup sidste år. Jeg fik taget nogle gode billeder, jeg havde gemt nogle bånd med deres navne og dato på, og det havde hele tiden været min mening, jeg ville scrappe et billede til hende. Jeg fik det bare aldrig gjort, men så opstod der jo en lejlighed i og med hun har bryllupsdag. Jeg fik det gjort, og lavede også et lille kort ud af resterne, og er blevet meget tilfreds med resultaterne.


Kortet.
Sort karton med designark jeg fandt i Panduro, som jeg faldt pladask for. Det hedder Love Poetry, og er en hel serie.


Bryllupsbilledet.
Rammen havde jeg liggende i gemmerne, og den passede perfekt. Jeg printede billedet ud i sepia (elsker bare den funktion), og igen er der brugt papir fra serien Love Poetry.
Jeg lavede en blomsterranke i fri hånd, og satte forskellige blomster på. Guldblomsterne er rest fra min julekortsproduktion 2009. Og selvfølgelig båndet med deres navne og dato på. Jeg er selv meget tilfreds, og min veninde blev også meget glad for det.


Et kort til kortæsken.
Lavet af rester. Jordbærpapiret er fra et album med babygirl-papir, og det store jordbær er tegnet og klippet i fri hånd.


Kort til kortæsken.

En af mine nye kortæsker lavet efter en how2 jeg faldt over. Den er super nem at lave, og så er den jo rigtig sød.
Så skulle linket gerne virke... c",)
Også kort til en af mine nye kortæsker. Meget sødt og forårsagtigt, synes jeg.

Endnu et til kortæsken - i samme stil som ovenfor. Der er bare ændret lidt i, hvordan farverne er sat sammen.


Til kortæsken.
Elsker bare brune og grønne farver sammen...


Til kortæsken.
Selvom dette kort er super enkelt, så er jeg selv helt vild med det. Måske netop, fordi det er så enkelt.
Rester fra kortæsken nedenfor.


Endnu en af æskerne, som jeg er blevet helt vild med at lave.


Et bestillingskort til min veninde (hende der også fik bryllupsbilledet ovenfor). Hun skulle give gave til to konfirmander, og begge skulle have en parfume og nogle penge. Hun syntes, det var lidt kedeligt med kun penge, så hun bad mig om, at lave noget "lækkert", der kunne bløde lidt op for det. Da jeg lige havde "opdaget" de der fine kortæsker, lavede jeg sådan to ens med tilhørende ens kort. Jeg lavede dem med vilje ikke i lyserød, da jeg mente det så ville blive et lyserødt helvede at se på. Og da jeg bare ÆÆÆÆSKER brune nuancer, blev dette resultatet. Det er så meningen, at "bæltet" kan tages af, og så er der tekst indeni.


Æsken til kort + parfume til konfirmaninderne. Hun fik noget cellofan og noget brunt bånd med, så hun kunne pakke dem pænt ind. Jeg er selv ovenud tilfreds med resultatet, og anser der for noget af mit bedste arbejde indenfor denne skønne hobby.
Jeg kan ikke vente med at høre reaktionen fra modtagerne.

2 kommentarer:

  1. det er nogle lækre ting du havde lavet. Pudsigt nok lavede jeg selv sådan en kortæske i aftes - næste gang skal udsmykningen lige gennemtænkes inden jeg limer!
    - kan se vi har købt papir samme sted, og nu fik jeg da lige inspiration til at sætte det sammen - takker

    SvarSlet
  2. Jamen så lidt - er bare selv helt vild med de æsker. Men ja, de skal pyntes INDEN de sættes sammen. Fandt jeg også ud af efter et lislykket forsøg.. c",)

    SvarSlet