lørdag den 18. juli 2009

Nye kort

Så er der lidt nye kort. Har kedet mig lidt i dag, og så kunne tiden lige så godt bruges på at lave kort. c",)

Motiv fra ShabbyChic Papirskatter (blog), grønt papir fra BabyBoy Stack købt i Panduro, grønt bånd fra Søstrene Grene, røde blomster, grønne knapper og swirl også fra Panduro.
Kanten på motivet er først revet lidt med hobbykniven og derefter har de fået lidt rød sværte.


Motiv fra ShabbyChic Papirskatter (blog), bånd fra Søstrene Grene, karton fra gemmerne, hvide blomster og lyserøde knapper fra Panduro.
Kanterne på motivet er først revet med hobbykniven og derefter har det fået en gang kaffe i kanterne for at opnå gammle effekt. Ses desværre ikke så tydeligt på billedet.


Motiv fra ShabbyChic Papirskatter (blog), bånd fra Søstrene Grene, guldnet fra Fakta og hvide blomster og grønne knapper fra Panduro.
Kanterne på motivet er først revet lidt med hobbykniven og derefter har det fået en gang kaffegrums for at opnå en gulnet effekt. Ses ikke så tydeligt på billedet, som i virkeligheden.

Disse tre kort er lavet ud fra materialer i en babypakke fra Panduro, der var til halv pris. Det gjorde det ikke til nogen success, men dette er altså resultaterne. Materialerne var ret dårlige at arbejde med synes jeg, og alt for meget klippearbejde i forhold til, at det uden på pakken bare så ud som om, at motiverne var til lige at tage af.

2 kommentarer:

  1. Rigtig søde kort - og pakken fra pandoru er da godt udnyttet... ender tit selv med en pakke hvor bare en enkelt eller to stickers er taget fra...

    SvarSlet
  2. Nu havde jeg jo købt den, og har så mange rester, så ville bare bruge det hele. Men nogen god pakke var det ikke.. Desværre..

    SvarSlet