mandag den 9. november 2009

Kort en mas...

Så er der bare kort i massevis. Har ikke fået lagt nye op i rigtig lang tid, og der har været Kortmester 2009 på ScrapSisters, som jeg har deltaget i. De fleste af de nye kort er derfra, men sideløbende har jeg også fået produceret lidt til kortkassen.


Til Kortmester 2009 på SS. Udfordringen lød på et rigtig pigekort med masser af bling, og dette var mit bud.
Baggrund er karton fra restekassen, papir med blomster fra Panduro, og det er de grønne blade også, bånd fra Søstrene Grene, knappenåle og hjerter fra Netto, og den store blomst er hjemmelavet.


Endnu en Kortmester 2009 udfordring. Der var en skitse, der skulle følges, og man skulle bruge efterårsfarver. Det passede lige med, at min Farmor havde fødselsdag, og derfor skulle hun jo have et kort. Dette var mit bidrag.
Baggrundskarton og bølgepap er fra restekassen, bånd fra Søstrene Grene, mønsterpapir er fra Bilka, mønster-knapper fra Netto, bogstavet T er i chipboard og fra Fakta, brune knapper er fra Panduro, og den store blomst er hjemmelavet.En udfordring fra Kortmester 2009 på SS. Der skulle følges en skitse, og der skulle bruges rødt på kortet - det må man da sige, jeg har gjort!
Stempel fra Kvickly, karton fra restekassen, bånd og blomster fra Panduro.


Udfordring fra Kortmester 2009. Man skulle lade sig inspirere en en plakat, og der valgte jeg, at bruge farverne.
Karton fra restekassen, bånd fra Søstrene Grene, stempel fra Kvickly, knapper fra Panduro, grne og fuglen er hjemmelavet - grene i karton fra restekassen og fuglen i mønsterpapir fra Bilka.Også en udfordring fra Kortmester 2009. Man skulle have mindst 2 håndskåret ting på kortet, og dette var mit bidrag.
Lilla karton fra restekassen, mønsterpapir fra Panduro (kan ikke huske mærket), bånd og palietter fra Søstrene Grene. Sommerfuglen og blomsterne er mine håndskåret / klippet ting.


Udfordring fra Kotmester 2009. Blå og hvid skulle være de dominerende farver.
Mønsterpapir fra Bilka, farvede knapper fra Netto, ensfarvede kanpper fra Panduro, blonde fra Fakta, bånd fra Søstrene Grene, og fugler hjemmelavet i karton fra restekassen.


Udfordring fra Kortmester 2009. Man skulle bruge hjemmelavet mønsterpapir på sit kort, og dette var mit bidrag.
Baggrunden er det hjemmelavet papir, som er kaffefiltre, der har fået et gang kaffe og derefter stemplet med stempel fra Kvickly. Knapper fra Panduro, bølgepap og blomster og pap til fuglen er fra Lidl og bånd fra Søstrene Grene.


Udfordring igen igen fra Kortmester 2009. Man skulle følge en skitse, og bruge grønt på kortet.
Alt papir fra restekassen - det lyse er stemplet med stempel fra Kvickly, bånd fra Søstrene Grene, knapper fra Panduro, og blomsterne er hjemmelavet.


Til kortkassen.
Papir fra Panduro, bogstaver er hjemmegjort, bånd fra Søstrene Grene, firkanter er fra restekassen og bling er fra mit arbejde.


Til kortkassen.
Mønsterpapir og knapper er fra Panduro, karton fra restekassen, bogstaver er hjemmegjort og bånd fra Fakta.


Til kortkassen.
Mønsterpapir og knapper er fra Panduro, bånd fra Søstrene Grene, karton fra restekassen og bogstaverne er hjemmgjort.


Til kortkassen.
Karton fra restekassen, bånd fra Søstrene Grene, og knapper fra panduro. Blomsterne og bladene er hjemmelavet, og det ovale stykke i midten har fået et stempeltryk med stempel fra Kvickly.


Til kortkassen.
Mønsterpapir fra Panduro, karton fra restekassen, bånd fra Søstrene Grene, knapper fra Panduro og bogstaverne er hjemmegjort.


Udfordring til Kortmester 2009. Der skulle være hjemmelavede blomster på, og dette var mit bud.
Karton fra restekassen, mønsterpapir fra Panduro. Stempel fra Kvickly, knapper fra Panduro, bånd fra Søstrene Grene og blomster samt blade er hjemmegjort. Ovalen i midten har fået stempeltryk fra Kvickly.


Til kortkassen.
Mønsterpapir fra Panduro, karton fra restekassen, knapper fra Panduro, bånd fra Søstrene Grene og bogstaverne er hjemmgjort.


Til kortkassen.
Krton fra restekassen, mønsterpapir fra en designblok fra Panduro, bånd og pallietter fra Søstrene Grene, og blomsten er hjemmelavet.


Til kortkassen.
Karton fra restekassen, bånd fra Søstrene Grene, det hvide hjerte fra Kvickly, og de små hjerter er alle klippet i gult karton fra restekassen. De mørke af dem har fået duppet rød sværte på dem, og derved er den sjove effekt kommet frem.


Til kortkassen.
Mønsterpapir fra Panduro, bånd fra Søstrene Grene og hjerterne i midten er af karton fra restekassen.


Til kortkassen.
Mønsterpapir fra BabyGirl Stack fra Panduro, karton fra restekassen (der har fået en gang sværte), bånd fra Søstrene Grene, og sommerfuglen er hjemmelavet.


Til kortkassen.
Samme procedure som kortet med sommerfuglen.


Udfordring fra Kortmester 2009. Man skulle lave en kort ud fra en how to af dette sjove foldekort. Min fætter og hans kone blev gift i dybeste hemmelighed den 09.09.09, og de skulle selvfølgelig have et kort i den anledning.
Mønsterpapir og blomster fra Panduro, bånd fra Søstrene Grene, den store blomst og bogstaverne er hjemmelave, og der er stemplet med stempel fra Kvickly.


Kortet når det er foldet sammen.


Til kortkassen.
Mønsterpapir i midten er fra Kvickly, mønsterpapir øverst og nederst er fra Panduro, bånd og pallietter fra Søstrene Grene og stempel fra Kvickly.


Til kortkassen.
Samme som ovenfor.


Til kortkassen.
Samme som ovenfor.


Til kortkassen.
Samme som ovenfor.


Til kortkassen.
Karton fra restekassen, mønsterpapir fra en designblok fra Panduro, bånd og pallietter fra Søstrene Grene og blomsten er hjemmegjort.Kan ikke helt huske om dette også var til Kortmester 2009, men tror kun det er til kortkassen.
Karton fra restekassen, mønsterpapiret som bladet er klippet i er fra Panduro og det samme er knapperne, bånd fra Søstrene Grene, stempel fra Kvickly, tekst er håndskrevet og fuglen er håndklippet i mønsterpapir fra restekassen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar