mandag den 22. juni 2009

Diverse kort

Lidt kort lavet til udfordringer på TSC. Det er dog kun de 4 øverste, som jeg nåede at deltage med, så de andre er bare lavet for min egen fornøjelses skyld. Men det er jo også sjovt nok.. c",) Alle kortene er 12,5 x 12,5 cm.

Stempeltryk fra et af de andre medlemmer på TSC, som hun havde sendt med, da jeg købte nogle andre varer af hende. Det er første gang, jeg laver noget med disse stempeltryk, da jeg ikke ejer noget af det selv.
Papir fra en Baby Boy Pack og blomster - begge købt i Panduro.


Første gang jeg har prøvet teknikken med at rive i kanten og så klipse det fast. Meget sjovt, og helt klart en teknik, jeg vil blive ved med.
Papir fra Føtex, blomster og knapper fra Panduro, bort fra Kvickly, og tekst fra restekassen.Endnu et stempeltryk fra TSC. Papir fra Baby Boy Pack fra panduro, og tekst fra en skabelon, der er blevet printet ud.

Papir fra Panduro, pote-stempel fra restekassen, guldnet fra Fakta, og motivet var et, jeg fandt på nettet, printede ud og farvelagde.

Orange papir fra Baby Boy Pack, blomster, knapper og mariehøne motiv - alle købt i Panduro. Mariehøne stempel købt i Kvickly.

Alt hvad der er på dette kort, er fra Panduro.

Stempeltryk jeg selv har lavet (ikke helt tilfreds) med stempel købt i Kvickly, blå karton fra restekassen, papir fra Baby Boy Pack fra Panduro.

2 kommentarer:

  1. Fedt pote-stempel!
    Dit hundekort er lækkert - og kortet efter det falder også særdeles i min smag :-)

    SvarSlet
  2. Takker mange gange.. Prøver mig frem med diverse teknikker lige for tiden, så det er lidt en blandet landhandel. Og ikke alle kort bliver helt som jeg vil, men det må man jo tage med. c",)

    SvarSlet